סיר עשוי חרס לפיזור חום מיטבי, המאפשר בישול ארוך ואיטי (5-6 שעות לפחות) תוך שמירה על ערכו התזונתי של המזון, תוך הדגשת טעם, ריח וצבע התבשיל. נפח הסיר 3 ליטר. מתאים להכנת מגוון תבשילים מסורתיים בבישול איטי עם טעם ייחודי שמסופק באדיבות סיר החרס הכבד כגון: טנזיה, צלי בקר/עוף, חמין ועוד. מכסה בצורת חרוט עם ידית אחיזה מבודדת חום, שבתוכו נוצר סחרור ועיבוי של אדים תוך שימוש בפחות נוזלים להכנת מזון עסיסי ורך במיוחד עם טעם עשיר. ווסת עוצמה: לבישול בעוצמה מקסימלית ושמירה על חום התבשיל עד ההגשה בעוצמה מינימלית. הסיר ניתן לשליפה מבסיס החימום לצורך ניקוי. הסיר משמש גם ככלי הגשה לחוויה קולינרית אותנטית. 250-300W